Trump szerint az osztrákok robbanó fákkal teli erdei városokban élnek

Sokszor foglalkoztunk már Donald Trump hülyeségeivel itt a Marketing Morzsákon, egész egyszerűen azért, mert a közösségi média hálás lehet az Egyesült Államok elnökének, annyi munícióval szolgál. Most például azt mondta, hogy 

a világon mindenütt vannak erdők. De nincsenek akkora erdőtüzek, mint Kaliforniában. Európában erdei városok vannak. Gondoljanak olyan országokra, mint mondjuk Ausztria. De sok ilyen ország van. Az erdőben élnek. Erdővárosokban. De náluk nincsenek ilyen tüzek. Pedig náluk több robbanó fa nő. Olyan fáik vannak, amik könnyebben fognak tüzet. De ők rendben tartják az erdőiket. A lehullott levelek olyanok, mint a benzin, a száraz ágak meg mint a gyufaszálak. Ha 18 hónapnál hosszabban hevernek ott, robbanékonnyá válnak. Ezektől meg kell szabadulni.

Erre igazán nem is lehet mással felelni, mint mémekkel, ennek megfelelően az internet felrobbant. Itt egy válogatás a legzseniálisabbakból:

 

Forrás: 444

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr2516204766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása