Arra kéri a Burger King az embereket, hogy menjenek a McDonald’s-ba

A Burger King mindig is merész volt a kommunikációjában, most az angol Twitter -, és Facebook- oldaluk lépett egy merészet, és eddig úgy tűnik, hogy az embereknek nagyon tetszik a dolog. 

bk.jpg

Bejegyzésükben azt írják, hogy sosem gondolták volna, hogy egyszer erre kérik a követőiket, de rendeljenek a McDonald’s-tól. Vagy a Pizza Huttól, vagy a KFC-től vagy bármelyik független lánctól. A felhívásban azzal magyarázzák a kérésüket, hogy ezeket a láncokat is érintik a lezárások, sőt nem csak a gyorséttermeket, hanem minden egyéb helyet. Ezek a láncok és éttermek pedig több ezer ember munkáját biztosítják, és ezt támogatni kell. 

A Whopper mindig a legjobb, de a Big Mac sem rossz választás - írják a bejegyzésbe, a több mint 60 ezer követővel rendelkező oldal pedig kisebb hamburgerezőket és láncokat is betaggelt a bejegyzésébe, hogy ezzel is felhívja rájuk a vásárlóik figyelmét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr3016270804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása