Az internet már most rápörgött, hogy újra lesznek kutyák a Fehér Házban

A választási, újraszámolási és jogorvoslati kérdésekkel nem foglalkozva az internet már most izgalomban van amiatt, hogy 4 év után újra lesznek elnöki kutyák a Fehér Házban. Joe Bidennek két német juhász kutyája van, az egyikük 2008-óta él velül, a másikat pedig 2018-ban. 

bidenkutya.jpeg

Major és Champ rajongói oldala 60 ezer követőnél tartott a Twitteren. Annak ellenére, hogy a Twitter betiltotta valamiért az oldalt, egyre többen méltatják az elnöki kutyákat. Mark Hamill például összefüggést is lát az elnökök újraválasztási esélyei és a kutyatartás között

Major, akit 2018-ban fogadott örökbe a Biden-család lesz az első mentett kutya, aki az utcáról egészen a Fehér Házig jutott, emiatt nem csak a kutyaszerető emberek, de a menhelyek is nagyon izgatottak, mert a legtöbben azt remélik, hogy nagyobb kedvet kapnak az emberek ahhoz, hogy kutyát fogadjanak örökbe. 

Forrás: Mashable

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr6216287298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása