A csúszós cipőjű ukrán gyalogosért aggódik az internet

Hogy 2020 rengeteg szempontból borzasztó év volt, azt nem kell nagyon részletezni. Alapvetően már nem is nagyon lepődik meg senki egy olyan híren, hogy Ukrajnában annyira lefagytak a járdák és az utak, hogy gyakorlatilag lehetetlen volt rajtuk közlekedni. 

csuszik.jpg

Ennek illusztrációjaként a CBS News megosztott egy viccesnek szánt videót, amin egy lila hátizsákos gyalogos küzd az elemekkel. Képtelen talpon maradni, négykézláb mászva jut el valameddig, hogy utána újra ugyanoda csússzon vissza, ahonnan elindul. Egy férfi próbálja felsegíteni, majd inkább otthagyja. A gyalogos próbál irányt váltani, átmenni az utca másik oldalára, de nem megy neki. 

Az internet pedig felkapta a videót, nem csak amiatt, mert úgy érzik, hogy ez a küzdelem tökéletesen megjeleníti az idei évet, vagy mert sokan tudnak azonosulni a járókelővel, vagy mert nem értik, hogyan hagyhatta ott a férfi, aki próbálta felsegíteni. Hanem leginkább azért, mert sokak szerint semmit nem vártak annyira idén, mint ennek a videónak a folytatását. Mi lett a gyalogossal? Hazajutott? Biztonságban van? Sikerült átjutni a túloldalra? Sikerült talpra állni? Segített neki végül valaki?  A választ sajnos egyelőre senki nem tudja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr1616338720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása