Apa nélkül felnövő gyerekeknek segít praktikus tanácsokkal egy youtuber

heartwarming-dad-how-do-i-youtube-channel-story-fb9-png_700.jpg

Ron Kenney 12 éves volt, mikor az édesapja elhagyta, és most indított a Youtube-on egy csatornát, amiben azt mutatja meg gyerekeknek, amiket alapvetően az apukájuktól szoktak megtalálni. Kenney azt mondja, pontosan tudja, milyen nehéz volt apa nélkül felnőni, és hogy mennyi mindent szeretett volna megtanulni az édesapjától.

A csatornáján egyszerű dolgokat magyaráz el, amit mindenkinek tudnia kellene, már ha lenne valaki, aki megmutatná. Ilyen például, hogy hogyan kell megkötni a nyakkendőt, hogy hogyan kell megszerelni a csöpögő vécét, kivasalni egy inget vagy borotválkozni. 

Kenney elmondta, hogy az édesapja elhagyta, az édesanyja alkoholista volt, és sokat szenvedtek a testvéreivel. Akkor megfogadta, hogy ő nem gazdag szeretne lenni, nem is feltétlenül sikeres, csak jó felnőtteket szeretne nevelni. Nem jó gyerekeket, hanem jó felnőtteket - hangsúlyozta. 

Az ötlet egyébként is nagyon cuki, de a személyes történet még elragadóbbá teszi, és hogy mennyire imádják, azt az is mutatja, hogy néhány hónap alatt majdnem 2 millióan iratkoztak fel a csatornájára, amin nem csak apa nélkül felnőtt gyerekeknek vannak hasznos tartalmak. 

Forrás: Forbes

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr4915717998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása