Rengeteg újítással készülnek a közösségi oldalak a Pride-ra

facebok_pride1.jpg

Az Instagram, a TikTok és Facebook is bejelentette, mivel készül a Pride-hónapra. Az újítások között vannak olyanok, amik már korábbi években is előkerültek, és vannak teljesen új fejlesztések is, amikről akár az is elképzelhető, hogy a későbbiekben is fel lehet majd őket használni. 

A Facebookra és a Messengerre is jönnek újítások, például lesz egy teljesen új, 2020-as Pride matricacsomag, új keretek és hátterek a történetekhez. A Messengerből sem hiányozhatnak a matricák, de új effektekkel is lehet majd találkozni, és a chat szövegablakainál a szivárvány színét is ki lehet majd választani. Az effekteket is a Messengerben lehet kiválasztani, fotókhoz és videókhoz is működik, és több verzió is készül.  

Az Instagramra szintén jönnek újabb effektek, nem is egy, mind a Pride témakörében. Minden Pride-dal kapcsolatos hashtag szivárványszínű lesz, sőt a Story körgyűrűje is szivárvány színű lesz, ha a felhasználó a megfelelő hashtageket használja. Ezen kívül megjelent egy olyan oldal is, ami az LMBTQ közösségnek nyújt támogatást, különös tekintettel a közösséghez tartozó fiataloknak szeretnének segítséget nyújtani.  

A TikTok az LMBTQ alkotókat szeretné megmutatni ebben a hónapban. Elérhetőek a #MyPride kreatív effektek, mint a Pride polaroid vagy a szivárványos szemfestés. Természetesen újabb matricák érkeznek ide is. Valamivel kézzelfoghatóbb segítség, hogy a TikTok felajánlott 3 millió dollárt olyan LMBTQ szervezeteknek, amelyek forrásokat, támogatásokat sőt akár menedéket biztosítanak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr3515911402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása