Vasárnaptól betiltja a TikTokot Donald Trump

Már vasárnaptól kezdve nem lehet letölteni a TikTokot és a WeChatet az Egyesült Államokban. Az elnök nemzetbiztonsági aggályokra hivatkozik. Ez az összes alkalmazásboltot jelenti, bármilyen platformról van szó. Aki már letöltötte, használhatja, de biztonsági frissítések és új funkciók a döntés értelmében nem érkezhetnek rá. 

Trump annak ellenére is ragaszkodik a most bejelentett tiltáshoz, hogy a TikTok és az amerikai Oracle bejelentette, hogy közösen dolgoznak olyan megoldáson, ami minden fél számára kedvező lehet. A felvásárlásba nem akart belemenni a kínai tulajdonban álló cég, de egy közösen működtett cég vagy technikai partnerség megvalósulhatott volna. Egyelőre nem tudni, hogy a történet hogyan folytatódik. 

Forrás: Engadget

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr2916205938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása