Híres emberek gyerekei uralják a közösségi oldalakat

Teljesen természetes és magától értetődő ha egy gyerek büszke a szüleire, és ennek a közösségi oldalán is hangot ad. Ugyanezt teszik a híres szülők gyerekei is, főleg abban a kihívásban, amiben a felhasználók fotókat mutatnak a szüleikről majd arról, hogy mit hoztak össze, vagyis saját magukról. 

hiresgyerekekszulei.jpg

Az új kihívásban egyébként semmi rossz nincs, sőt kifejezetten pozitív, és nem csak azért, mert sokszor a népszerű kihívások balesetveszélyesek vagy szimplán őrültségek. Ez azonban teljesen ártatlan, már amíg a helyén kezelik a felhasználók. Az ugyanis borítékolva van, hogy akinek híresek a szülei, sokkal több elismerést szerez magának, ez azonban egy percig nem jelenti azt, hogy a kevésbé híres szülők, ne lennének kifejezetten menők. 

És ezzel el is érkeztünk a következő új trendig, amit minden bizonnyal a híres szülők gyerekeinek nagy sikere indukált, ez pedig a híres ember van a felmenőim között trend, amiben a felhasználók azt bizonygatják, hogy ilyen-olyan rokoni szálak kötik őket bizonyos hírességekhez. Ez pedig már ott tart, hogy a felhasználók maguk találják ki, hogy melyik híresség rokonai, és egy percig sem tartja őket vissza semmi a hazugságoktól. Nagymamákat, unokatestvéreket hamisítanak maguknak, és szinte mindegy, hogy végül kihez érnek vissza a szálak. Egy felhasználó például azt állította, hogy ő a sorozatgyilkos Ted Bundy unokája, aztán mikor rosszul sült el a dolog, bevallotta, hogy csak viccelni próbált. 

A tanulság pedig az, hogy bár sokan azt mondják, hogy a közösségi médiában bárki híres lehet, azért jól látszik, hogy a híres szülők gyerekei mégis nagyobb előnnyel indulnak ezen az úton. 

Forrás: Vice

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr616307604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása