Bíró úr, én nem vagyok macska! 

Egy cuki cicás filter okozott gondot a texasi bíróság virtuális meghallgatásán, mikor Rod Ponton ügyvéd az asszisztense gépén jelentkezett be. A szeme és a szája mozgott, de nem az ügyvéd arca, hanem egy megszeppent kismacska beszélt helyette. 

A bíró ebben a nehéz helyzetben próbált profi maradni, de az ügyvéd percekig nem tudta eltüntetni a filtert. Később sikerült neki, de a kis közjáték kikerült az internetre, és rengetegen látták. Az érintett ügyvéd aggódik is emiatt, hogy talán a szakmai hírnevének nem tesz jót a szeretnivaló kiscicás közjáték. A bíró is megszólalt az ügyben, szerinte érdemes mindig ellenőrizni, hogy nincs-e véletlenül bekapcsolva valamilyen filter, mielőtt hivatalos ügyben kezd el intézkedni például egy macska. 

Forrás: Vice

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr5516422584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása