Újra lehet online küldeni a locsolóverset

2020-ban a húsvét volt az első olyan időszak, amikor sokakban tudatosult, hogy megváltozott az életünk, és a világjárvány miatt ki kell hagyni a közös sonkázást, és a locsolkodást. A helyzetre gyorsan reagálva indult útjára a Szabadelocsolni oldal, ahol bárkinek lehet virtuálisan locsolóverset küldeni, amihez képet, videót vagy gifet is lehet csatolni, hogy személyreszabottabb legyen az élmény. 

jeshoots-com-z1mzlq5x_7m-unsplash.jpg

Akkor még senki nem gondolta, hogy 2021-ben is aktuális lesz. 

“Tavaly a járványhelyzetre reagálva lóhalálában készítettük el ezt az appot, akkor még nem tudva, hogy idén is jó szolgálatot tehet majd. Megnyugtató volt kihúzni a fiókból, leporolni, és ismét útjára indítani!”

- mondta Joanelli Tamás, a Be Social társalapítója. A saját fejlesztésű applikáció egyébként nem csak locsolóverseket tud, de tavaly kisebb átalakítások után anyák napján és apák napján is jó szolgálatott tett a BioGaia és az Elevit márkáknak. 

szabadelocsolni.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr4816484984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása