Telefonszám alapján is lehet tiltani embereket a Tinderen

Olyan frissítés érkezik a Tinderre, amit nagyon sokan szerettek volna már egy ideje, vagyis hogy telefonszám alapján is lehessen szűrni, hogy kinek nem válik láthatóvá a felhasználó profilja. Ezzel ki lehet zárni, hogy exek, kollégák, barátok vagy családtagok találjanak rá felhasználói profilokra. 

phone_en_us_0.jpg

A frissítés után a menüből elérhetővé válik majd a kontaktok tiltása opció, és ki lehet választani, kik előtt szeretne rejtve maradni a felhasználó. Érdekes kérdés azonban, hogy mihez kezd a Tinder az így megszerzett telefonszámokkal és nevekkel, miután valaki feltöltötte az egész kontaktlistáját, vagy annak egy részét, hiszen olyanok telefonszámához is hozzájuthatnak, akik egyébként soha nem is regisztráltak az oldalra. Azt állítják, hogy nem mentik az adatokat, és csak arra használják, hogy ne sorolja össze őket az algoritmus. Ráadásul, ha valaki meggondolja magát, akkor törölni is lehet ezeket a kontaktokat, sőt ki is lehet belőle venni embereket. Egyébként nem kap értesítést valaki, ha egy ember tiltólistájára kerül, és a cég is hangsúlyozza, hogy ez inkább preventív megelőzés, hiszen nem tudhatja senki, hogy az, akit tiltott, egyébként tinderezik-e. Ráadásul, ha másik számmal regisztrált, akkor tiltás ellenére is összefuthatnak az alkalmazásban. 

Forrás: The Verge

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr9816586242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása