Már egymilliárd aktív felhasználója van a TikToknak

Fontos mérföldkőhöz érkezett a TikTok, az anyavállalat közleménye szerint ugyanis már több mint egymilliárd aktív felhasználóval rendelkezik világszerte. 

onebillion.jpg

Összehasonlításképpen eláruljuk, hogy a facebook júniusban azt mondta, hogy 2,9 milliárd aktív havi felhasználójuk van. Ami persze jóval több, azt viszont érdemes látni, hogy a Facebook 7 százalékos éves növekedése mellett a TikTok 45 százalékos növekedést produkált, illetve hogy a TikTok lett az első olyan nem Facebookhoz köthető alkalmazás, amit 3 milliárdan töltöttek le. 

A sikert pedig az is bizonyítja, hogy mind az Instagram, és a Youtube is nagyon igyekszik, hogy sikereket érjenek el a rövid videós tartalmak piacán, és ezzel is megakadályozzák, hogy a felhasználóik átszivárogjanak a TikTokra. 

Forrás: TechCrunch

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr8716702986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása