Sikerrel járt a hullámcsatot házra cserélő nő

Demi Skipper 2020 májusában kezdte a kísérletét, amellyel az volt a célja, hogy egy hullámcsattal kezdve olyan cseréket hajt végre, ahol próbál mindig egy kicsit jobban járni, és a végére lesz egy háza. Mostanra meg is van a ház. 

Azt mondja nem volt egyszerű, a sok szórakozás mellett volt azért benne sírás is, de mostanra van egy kis háza Nashville-ben. Nincs rajta hitel, jelzálog, nem fizetett semmit, csak néhány esetben a postaköltséget a cserélgetések során. Összesen 28 cserét hajtott végre, és az egészet a közösségi oldalakon mutatta meg a követőinek, a TikTokon egészen pontosan 0 követővel kezdte, vagyis nem arról volt szó, hogy egy influenszer kedvében jártak a követői. A nő nem adta fel az állását sem, pedig azt mondta, hogy eleinte nagyon sok negatív ember vette körül, rengetegen mondták, hogy nem megy majd, de ő úgy volt vele, hogy ha öt évet ad magának, megnézi hova jut.

skipper.jpg

Ehhez képest nagyjából másfél év alatt összejött a ház. A legnehezebb cseréje egy Chipotle VIP kártya volt, ami 20 ezer dollárt ért ugyan, és olyan előnyökkel járt, mint az ingyenes étkezés az étteremben. Ezt végül egy 40 ezer dollár értékű Tesla töltőfalra és napelemekre sikerült elcserélnie annak ellenére, hogy sokan mondták, hogy a kártya a nyakán marad majd. Végül pedig a ház is meglett, Skipper és a férje feladta az albérletét, és be is költözött a házba, amiről annyit mondott, hogy tökéletes számukra. 

Azt mondja nem volt egyszerű, sok negatívumot is kapott, de rengetegen követték az útját, és sok ismeretlen segített neki, most pedig boldog a saját házában. 

Forrás: The Guardian

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr2016783478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása