Beyoncé is regisztrált a TikTokra

Felbolydult a TikTok, miután néhányan kiszúrták, hogy megjelent egy új fiók, ami Beyoncéhez köthető. Az oldal mellett ott szerepel a hivatalosságot jelző kék pipa is. 

brianna-santellan-11eg59qyoeg-unsplash.jpg

Mikor a Tidal is beszámolt, és hivatalosan is megerősítette, hogy valóban az énekesnő vagy legalábbis az ő csapata áll a fiók mögött, még “csak” 19 ezer követője volt. Bio nincs, videók nincsenek, de a követőszám azóta elérte a 690 ezret. 

Sokak szerint az, hogy Beyoncé regisztrált a közösségi oldalra semmi más nem jelenthet, minthogy hamarosan új dalokkal, és persze új koreográfiákkal jelentkezik. A találgatásoknál konkrétabb információ egyelőre nincs, mindenesetre régen érdekelt már ennyi embert egy olyan fiók, amin semmilyen aktivitást nem látni. 

Forrás: Tiktok, Complex

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr3916788828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása