Ronaldo rekordot döntött, Hamilton visszatért

Felpörögtek hétvégén az események a közösségi oldalak legismertebb hírességei háza táján. 

Christiano Ronaldo minden eddigi rekordot megdöntött, mikor elérte az Instagramon a 400 millió követőt, ami eddig senkinek sem sikerült. A követői száma pár nappal a 37. születésnapja után lépte át ezt az eddig elérhetetlennek hitt mérföldkövet. A második helyen egyébként Kylie Jenner áll, jócskán lemaradva, pedig az ő követőinek a száma is 308 millió. 

portuguese-gravity-mty3tj6h1zo-unsplash_1.jpg

Lewis Hamilton nem a követői számának lakuláa miatt vált érdekessé, hanem mert két hónap után visszatért a közösségi oldalakra. Hamilton december közepén az Abu-Dzabi Nagydíjon sokak szerint vitatott módon veszített a Forma 1 bajnokságában Max Verstappennel szemben, és eltűnt a nyilvánosság elől, követői nagyon aggódtak, hogy talán a versenyzéssel is felhagy. Most egy képet tett ki, amihez azt írta, hogy “Eltűntem, de visszatértem!”. Azt még nem lehet tudni, hogy ez azt jelenti-e, hogy a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon is indulna. 

Forrás: Hypebeast, Mirror

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr8817276624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása