Oregon szerint a Facebook teleszemeteli az óceánt

Köztudott, hogy a nagy cégek állandóan kábeleket húznak az óceánba, hiszen ezekkel biztosítják például egyáltalán az internetelérést is. Sok ilyen társaság van, az egyik köztük a Facebook, ami most ilyen kábelezés miatt került galibába.

vasiliki-volkova-kaykdmmzpiw-unsplash.jpg

Történt ugyanis, hogy Oregon állam partjainál a cég egy alvállalkozója ilyen telepítést végzett, amivel aztán egyszer csak leállt. Ő azt állítja baleset történt, ami igaz is lehet, de ez Oregon állam vezetőit nem érdekli. Az alvállalkozó ugyanis otthagyta a felszerelését az óceán fenekén, ami jó hússzó kábelből és fúrófolyadékból áll. A dolgot a Facebook is megerősítette, de azt is közölték, hogy őket ez a dolog most nem érdekli, és különben is, semmi környezetszennyező nincs a dologban, a fúrófolyadék is környezetbarát módon le fog bomlani.

Oregon ezen jól felháborodott, hogy ne beszéljen már hülyeséget a Facebook, és magát a balesetet is a hozzá nem értő alvállalkozó okozta. Ezek után pedig hatóságilag felszólították a céget, hogy egyrészt fizessenek a területfoglalásért, másrészt pedig 180 napon belül tüntessék el a cuccot onnan. Vagy, kérjenek újra engedélyt az egész kábelfektetésre, ugyanis a Facebook állítólag nem hagyta örökre abba a munkát, csak a koronavírus miatt most máson van a fókusz.

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr5716139856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása