Úgy tűnik, jön a fizetős Twitter

Twitter Blue néven fizetős szolgáltatást indítana a Twitter, legalábbis a megbízható szivárogtató Jane Manchun Wong, aki arról lett ismert, hogy általában minden olyan még nem élesített frissítést megtalál a kódok között, ami még nem hivatalos.

e1bayj1vkaeq5xt.jpg

Az előfizetési díj havi 2,99 dollár lesz majd, és az információi szerint ez arra ad lehetőségeket, hogy bejegyzéseket lehessen lementeni és mappákba rendszerezni, lenne “undo tweet” gomb, hasonló ahhoz, mint mikor a Gmailben néhány másodpercig vissza lehet vonni egy üzenetet.

Annyiban nem újdonság ez, hogy már hónapok óta pedzegeti a Twitter, hogy szeretne prémium szolgáltatást, és korábban arról is voltak hírek, hogy megvásárolta például a Revue nevű hírlevélszolgáltatót, illetve a Scrollt, ami szintén fizetős szolgáltatás, így az is lehetséges, hogy olyan különféle árú csomagokat kínál majd, amelyekkel ezek is használhatóak lesznek. 

Forrás: The Guardian

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr5716564974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása