Jönnek az ima-posztok a Facebookra

Az eddigitől eltérően nem sima, hanem kifejezetten az imákra dedikált posztokat indít a Facebook. Még sok a kérdés az új funkcióval kapcsolatban, de egyelőre annyit lehet tudni, hogy bizonyos csoportok tagjai vagy bizonyos felhasználók indíthatnak majd imákat másokért, vagy a többi felhasználót szólíthatják fel imádkozásra. 

ben-white-qyann54giri-unsplash.jpg

A tesztek már egy éve csendben zajlanak, és hamarosan szélesebb rétegekhez is eljuthatnak az ima-posztok, amiktől azt remélik, hogy közösségépítő szerepük lesz. A Facebook szóvivője azt mondta, hogy a pandémia alatt látták, hogy számos hitközösség vagy spirituális közösség náluk tartotta a kapcsolatot, innen jött az ötlet, hogy a közös imáknak is méltó helyet biztosítsanak, ne csak egy bejegyzés legyen a sok között. 

Forrás: Gizmodo

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr1516584588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása