Bocsánatot kért Zuckerberg a Facebook leállása miatt

Egy rövid Facebook-bejegyzésben kért bocsánatot a felhasználóktól Mark Zuckerberg amiatt, hogy hétfőn órákra elérhetetlenné vált a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp is. Igaz, ő a bejegyzésben nem a “leállás”, hanem a “zavar” szót használta. 

snowscat-cnk9fknwk6m-unsplash.jpg

A Facebook ennél azért egy részletesebb magyarázatot adott az üzemzavarra, amelyből az derült ki, hogy egy karbantartási rutineljárás okozta a hibát. Az adatközpontok kommunikációjáért felelős routerek konfigurációjának a megváltoztatása okozott olyan problémát, ami miatt nem tudtak az adatközontok kommunikálni egymással, emiatt pedig az egész rendszer leállt. 

A leállás megmutatta, hogy a világot mennyire leuralta a Facebook, hogy nem csak az emberek közti kommunikáció, de a világgazdaságban is milyen jelentős a szerepe. 

Forrás: Mark Zuckerberg, Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr8616709906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása