Világhíres mémből állami bajnok lett

Az egyik leghíresebb mém lett abból a Dieunerst Collinból, akit egy Popeye’s étterem előtt vett fel egy kamera, és ettől a meglehetősen kellemetlen érzéstől, olyan arckifejezéssel forgatta a szemeit, amellyel azóta emberek milliói tudtak azonosulni, és érezték úgy, hogy tökéletesen leírja az ő érzéseiket is. 

terio.jpg

A mém Terio néven lett népszerű, és most kiderült, hogy mi lett azóta a fiúból. Középiskolai amerikai focista, ráadásul nem is akármilyen, ugyanis mint Dieunerst Collin és csapata megnyerte az állami bajnokságot az East Orange középiskola színeiben. Később azt is elmondta, hogy eleinte nagyon utálta a mémet, mert úgy érezte csúfolják és bántják, mikor az utcán ismeretlenek Terio néven szólították, így volt, hogy sírt is miatta. Aztán hozzászokott, és már-már kedveli a mémet. 

Forrás: Knowyourmeme

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr7716776824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása