Profilokhoz is érkezik a professzionális mód

Olyan funkciókat is hozzáférhetővé tesz a Facebook a profilok számára, amelyek eddig csak a Pages alkalmazással voltak elérhetőek az Oldalaknak. A cél az, hogy minden felhasználó követni tudja a hallgatósága és követőtábora növekedését, és egyszerűbben vehessenek részt a Reels bónuszprogramjában. 

A Reels az Instgaram rövid videós platformja, ami remélhetőleg hamarosan  a mi régiónkban is elérhető lesz. Ahol viszont már elérhető, ott nem csak Instagramon, de Facebookon is lehet használni. A meghirdetett bónuszprogram segítségével az alkotók akár havi 35 000 dollárt is kereshetnek, mindez attól függően, hogy hány megtekintést érnek el. Viszont egyelőre nem minden alkotó jogosult a programban való részvételre – jelenleg csak meghívással lehet csatlakozni, és az alkotóknak meg kell felelniük a Meta Partner bevételszerzési szabályzatának. 

mari.jpg

A most bejelentett professzionális mód azon túl, hogy egyszerűbbé teszi a csatlakozást a bónuszprogramba, nagyobb átláthatóságot és több elemzési lehetőséget is kínál. Az alkotók áttekinthetik bejegyzéseik megosztásainak, megjegyzéseinek és reakcióinak teljes számát, és azt is láthatják, hogyan változott a követőik száma. A professzionális mód engedélyezése az összes közzétett tartalmat nyilvánossá teszi, és azt jelenti, hogy bárki megtekintheti profilját, és követni kezdheti a felhasználót. A Meta szerint azonban továbbra is dönthet úgy bárki, hogy bizonyos bejegyzéseket csak ismerősei láthatnak. A professzionális mód egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, de a Meta szerint „a következő hónapokban” több országban is elérhető lesz.

Forrás: Facebook, The Verge

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr116782400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása