109 éves korában meghalt a világ legidősebb bloggere

Dagny Carlssonnak több ezer követője volta a közösségi oldalakon, és gyakran szerepelt a tévében is. A legtöbbször arról írt, hogy milyen az élete Svédországban, és azt hangoztatta, hogy nincs olyan, hogy valaki valamihez túl öreg. 

img_5878.jpg

99 éves volt, mikor számítógépes oktatásra jelentkezett, egy évvel később gondolta úgy, hogy elkezd bloggolni, amelyben Bojanként hivatkozott magára. Olyan népszerű lett, hogy 2018-ban a svéd királyi család tagjaival is találkozott, akik a halálhíre után is megemlékeztek róla. 

Carlsson azt írta magáról a blogjában, hogy ő egy kemény néni, aki “a legtöbb dolgot szereti”. Carlsson 1912-ben született, ugyanabban az évben, mikor a Titanic elsüllyedt. Öten voltak testvérek, majd 8 évnyi iskola után elkezdett dolgozni egy inggyárban, ahol 20 évet dolgozott, aztán egy női fűzőket készítő üzemben kezdett el dolgozni, itt ismerte meg 39 évesen a második férjét. Később nyugdíjig a svéd társadalombiztosítónál dolgozott. Tavaly költözött be az idősek otthonába, az utolsó blogbejegyzését pedig január 28-án írta, ebben a 110. születésnapjáról írt, ami májusban lett volna, és egy szűkebb létszámú buliban gondolkozott. 

Forrás: The Guardian

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr5117791588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása