Dolly Parton TikTok Musical szereplője lesz

Készül a legújabb TikTok Musical, aminek a témaválasztása, és a szereplőgárdája is elég meglepőnek ígérkezik. Azt már most lehet tudni, hogy a musical a Taco Bell étteremlánc mexikói pizzájáról szól majd, és az is kiderült, hogy a világhíres country-énekesnő, Dolly Parton is szerepet kapott benne. 

dolly.jpg

A hírt Parton osztotta meg, aki arról is beszámolt, hogy a musical valós eseményeken alapszik, méghozzá azon, hogyan őrült meg az internet a mexikói pizzáért. Egyébként valóban megtörtént, hogy 2020-ban bejelentette a Taco Bell, hogy többé nem szerepel a kínálatában a mexikói pizza, és sokaknak itt szakadt el a cérna az egyébként is sosem látott kihívásokat tartogató 2020-as évben. Több mint 200 ezer aláírás gyűlt össze, és az egész harc élére állt Doja Cat énekesnő is, aki dalt is írt a tragédiáról. A Taco Bell a nyomás hatására májusban visszaveszi a kínálatába a pizzát. 

Forrás: Mashable

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr9517829207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása