Boltot nyit a Meta, de a valódi világban

A Metaverzum helyett a valódi világban nyit boltot a Meta május 9-én. A kaliforniai Burlingame-ben, a Facebook hadiszállásán nyílik az első üzlet, ahol ki lehet próbálni az cég összes termékét. Ez nem azt jelenti, hogy lehet a boltban Facebookozni, hanem az olyan hardvereket lehet megnézni működés közben mint a Portal, a virtuális valóságot bemutató Quest 2 headsetet, vagy éppen a Ray-Ban Stories okosszemüveget. 

jezael-melgoza-pb1mgd38wqy-unsplash.jpg

A Meta Store vezetője szerint ha az emberek meg tudják tapasztalni a technológiát, akkor jobban érteni fogják, miért érdemes beruházni ezekbe az eszközökbe, és megértik, mit is jelent a belépés a metaverzumba.  

A fizikai bolt mellett egy webáruházat is létrehoztak, bár Mark Zuckerberg is azt nyilatkozta korábban, hogy a metaverzum megértésének leghatékonyabb módja, ha a megfelelő eszközökkel kipróbáljuk. Hogy erre egy bolt elég lesz-e, vagy hamarosan világszerte megjelennek a Meta-üzletek, azt egyelőre nem tudni. 

Forrás: Adweek

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr3017816893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása