A jövő lambadáját majd a Facebook diktálja

Nem tudni mekkora kereslet volt eddig rá, de valószínűleg azzal az újítással is a TikTok helyére pályázik a Facebook, amit most jelentettek be, nem tudni mikor érkezik, de a táncosok már most hidegrázást kapnak tőle. 

Az újítás olyan mint egy táncgép, berak az ember a zenét, a mesterséges intelligencia pedig kreatív koreográfiát komponál rá, amit aztán meg lehet tanulni, és a koreográfusoknak és táncosoknak is talán tud újat mutatni, bármilyen műfajról is legyen szó. 

ai_dance_hero_desktop.jpg

Sokak szerint ez egy ártatlan vicces kis szórakozási faktor lehet a Facebook dolgai között, viszont a táncosok szerint nagyon rossz irány, a táncot a szív és az ösztönök vezetik, nem pedig az algoritmusok. Szerintük ezzel a kreatív folyamatokat megöli a számítógép. 

A Facebook szerint szó sincs arról, hogy ezzel az embert és a koreofráfust kivennék a képletből, és egy algoritmustól várnának érzelmeket kifejező mozdulatokat. Egyszerűen ez egy szórakoztató algoritmus, amiből egyszer talán majd egy fitnesz vagy egy játékprogram lehet. 

Forrás: Social Media Today

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr3016177834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása