A tévében is TikTokot lehet majd nézni

A Samsung bejelentette, hogy együttműködést köt a TikTokkal, így a gyártó okostelevízióin letölthető lesz a TikTok alkalmazás is, vagyis egy jóval nagyobb kijelzőre költöznének a zenés kisvideók. 

tiktok_pr_w_2.png

A döntés csak elsőre lehet meglepő, hiszen a Youtube példája már megmutatta, hogy azok a tartalmak, amik kisebb kijelzőn működnek, működőképesek lehetnek nagyobban is. A TikTok applikáció első körben Európában lesz elérhető, Angliában néhányan már hétfőn le tudták tölteni. 

Az alkalmazás majdnem teljes értékű lesz, lehet majd keresni különböző kategóriában, és lájkolni is, de nyilvánvalóan csak passzív használatra lesz lehetőség. A TikTok európai vezetője szerint a legjobb élmények a közös élmények, vagyis miért ne ülhetne le az egész család TikTokozni egy kicsit. Ami egyébként nem is ördögtől való gondolat, hiszen így a szülők is láthatják, milyen oldalakat követ a gyerekük. 

Forrás: Business Insider 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr7516341248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása