Kanye West szerint egy kislánynak nem kell közösségi oldal

Nyilvános vitában esett egymásnak Kanye West és Kim Kardashian. A válásuk óta nem ez az első eset, hogy a rapper a közösségi médiában szidja egykori feleségét, most éppen azt nehezményezi, hogy kifejezett akarata ellenére tölt fel a TikTokra videókat a legidősebb közös lányuk, a 8 éves North West. 

kim-north-tiktok-1637964012.jpg

Kanye West arról írt a közösségi oldalán, hogy szerinte nem kellene egy ilyen kislánynak semmilyen közösségi oldalon megjelenni, és azt is nehezményezte, most más hírességek nem állnak mellé ebben a kérdésben nyilvánosan, pedig állítása szerint sokan támogatják ebben a kérdésben privát üzenetben vagy személyesen. Egyedül Candance Owens konzervatív megmondóember állt mellé, aki élesen bírálta Kim Kardashiant is, amiért ezt teszi a lányával. 

Az ügyben viszont többen álltak Kardashian mellé, miután szintén nyilvános posztban beszélt arról, hogy szerinte inkább az árt a lányuknak, hogy az apja nyilvánosan ellene fordul. Kardashian szerint nincs azzal semmi gond, ha enged abban a gyerek kérésének, hogy szülői felügyelettel, az alkalmazást együtt használva készítsen lányuk videókat, és fejezze ki a kreativitását. Kardashian szerint a válás így is megviseli a gyerekeket, az pedig, hogy West nyilvánosan elítéli gyerekét azért, amiben örömét leli, inkább ártalmas, mint segítő.  Hasonló álláspontra jutott Azealia Banks rapper is, aki szerint ez nem az első eset, hogy nyilvánosan szidalmazza West a lányát, ami sokkal többet árthat a gyereknek, mint bármilyen közösségi oldal. 

Kim Kardashian és North West közös oldallal rendelkezik a TikTokon, 5,7 millió követőjük van, és 61 millió lájkjuk. 

Forrás: Complex

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr2417304708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása