Nem alakul fényesen Trump közösségi oldala

A legutóbbi ígéretek szerint márciusra már teljesen fényében pompáznia kellett volna a Truth nevű közösségi oldalnak, amit Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok korábbi elnöke hívott életre, miután nehezményezte, hogy a legjelentősebb közösségi oldalakról kitiltották. 

skynews-donald-trump-truth-social_5680563.jpg

Az indulás nem sikerült túl jól, a februári indulást leállások és hibák tömkelege tette emlékezetessé, azóta pedig két vezető is távozott a cégtől.  Josh Adams technológiai vezérigazgató-helyettes és Billy Boozer, a termékfejlesztési részleg vezetője is kevesebb mint egy évvel a csatlakozásuk után távozott a Truth Socialtől. Hogy ki pótolja a vezetőket, arról nem adott ki közleményt a vállalat, és a sajtómegkeresésekre sem válaszoltak. 

Több mint egy hónappal az indulás után a szolgáltatás nem igazán javult. Az új felhasználók továbbra is folyamatosan növekvő, milliós várólistára kerülnek, hogy csatlakozzanak az alkalmazáshoz. Trump pedig csak egyszer posztolt a hálózaton. 

Forrás: The Verge

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr4117798789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása