Obamáék otthagyják a Spotify-t

Barack és Michelle Obama  népszerű podcastje minden jel szerint elköltözik a Spotify-ról. Az együttműködésük októberben jár le, és úgy tudni nem újítják meg, ami elég nagy érvágás lehet a streaming szolgáltatóknak, akik kifejezetten büszkék arra, milyen nagy nevek és népszerű műsorok futnak kizárólag náluk. 

history-in-hd-v_e3hha4eba-unsplash_1.jpg

Obamáék produkciós irodája a Higher Ground olyan partnert szeretne találni, akinek belefér, hogy több típusú műsort készítenek, és azt különböző platformokon adják ki, ez pedig a Spotify-nak nem fér bele a koncepciójába. 

A hírek szerint az Amazon, és az iHeartMedia is a potenciális új partnerek között szerepel, és dollármilliós megállapodásokról tárgyalnak. A pletykák szerint az egyéves exkluzív szerződés 25 millió dollárt ért a Spotify-nak. 

Forrás: Engadget

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr8217813277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marketing Morzsák

Hírek a social mediából és a social mediáról. Facebook, Instagram, Twitter, Tikt-Tok és társai.

Facebook oldaldoboz

Még több Marketing Morzsa

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása